ABB frekvenciaváltók

ACH, ACQ és ACS termékcsaládok

ABB frekvenciaváltó típusok

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül!

ABB ACH frekvenciaváltók

ABB ACH lágyindító modellek

Az ACH frekvenciaváltókat fűtés, szellőztetés és légkondicionálás (HVAC) alkalmazásokhoz használják.

ABB ACQ frekvenciaváltók

ABB ACQ580 frekvenciaváltó

Az ABB ACQ frekvenciaváltók víz- és szennyvízipari specifikus hajtások, a szivattyúzási folyamatokra szabva.

ABB ACS frekvenciaváltók

ABB ACS580 frekvenciaváltó

Általános célú frekvenciaváltók, amelyek számos ipari alkalmazáshoz megfelelnek.

ABB frekvenciaváltók rövid leírása

Az ABB által gyártott frekvenciaváltók a villanymotorok forgási sebességét képesek pontosan szabályozni, a meghajtást biztosító elektromos áram frekvenciájának módosításával. A frekvenciaváltó számos egyéb elnevezése is ismert, mint például ADF (Adaptive Frequency Drive), VSD (Variable Speed Drive), VVVF (Variable Voltage Variable Frequency).

Az ABB világvezető és elismert márka, a frekvenciaváltók első számú gyártója, beszállítója, amely a legszélesebb termékpalettával rendelkezik.

Az ABB kisfeszültségű AC, DC és középfeszültségű AC frekvenciaváltókat kínál ügyfeleinek, amelyek minden iparágban és alkalmazásban használhatók.

Hajtásaink alkalmazásspecifikus funkciókat kínálnak, különféle motorokhoz csatlakoztathatók és könnyedén illeszthetők szinte bármely automatizált hálózatba.

Az ABB frekvenciaváltói számos iparágban széles körben használtak, mint például a cementipar, vegyipar, élelmiszeripar, HVAC, fémipar, bányaipar, olaj- és gázipar, műanyag- és gumiipar, energiaipar, erőművek, cellulóz- és papíripar, víz- és szennyvíz-kezelés, szélenergia-ipar.

Gyakorlatilag minden berendezésben használható, többek között kompresszorok és ventilátorok, légkondicionáló berendezések és tornyok, daruk és emelőberendezések, liftek, csörlők, napelemek, potenciálisan robbanásveszélyes környezetekben működő eszközök hajtására is alkalmasak.

ABB frekvenciaváltók főbb előnyei

 • Energiahatékonyság.
 • Egyszerű telepítés
 • Biztonságos működés és munkakörnyezet.
 • Megfelelés az Ecodesign szabályozásnak.
 • Összetett vezérlés egyszerűen.
 • Kompatibiltás az össze meghajtásra kiterjedően.
 • DTC: ABB prémium motorvezérlő technologia.
 • Hatékony válaszok a harmónikus torzítás okozta kihívásokra.
 • EnergySave energiatakarékossági kalkulátor.
 • Termékregisztráció és támogatás.

Hogyan válasszunk ABB frekvenciaváltót?

Az ABB termékportfóliója lefedi a frekvenciaváltók teljes spektrumát. A kisebb gépekbe tervezett frekvenciaváltóktól, a gyártósorok vezérlésére szolgáló ipari hajtásokon át, a speciális célokra tervezett, funkciókkal és funkcionalitással ellátott iparág-specifikus műszaki megoldásokig.

Bár az egyes ABB frekvenciaváltó termékcsaládok és termékek hasonló jellemzőkkel is rendelkezhetnek, a kiválasztása során fontos figyelembe venni azt az alkalmazást és környezetet, amelyben a berendezést használni szeretnénk.

ABB ACH HVAC frekvenciaváltó

Az ACH berendezések fűtés, szellőztetés és légkondicionálás (HVAC) alkalmazásokhoz használják és bármilyen típusú HVAC motort vezérelnek, beleértve az indukciós, állandó mágneses és szinkron reluktancia motorokat is. Egyszerűen kezelhető, hatékony működésű frekvenciaváltók. Az ABB ACH hajtások, a meglévő felügyeleti rendszerrel együtt, tudják szabályozni az épület klímáját. Az ACH frekvenciaváltók Firemans Overide funkcióval is rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy az elszívó motorok a teljes tönkremenetelükig működjenek, hogy tűz esetén eltávolítsák a füstöt a beltérből.

ABB ACQ AQUA frekvenciaváltó

Az ABB ACQ frekvenciaváltók víz- és szennyvízipari specifikus hajtások, amelyek a szivattyúzási folyamatok és a motorvezérlés egyszerűsítésére és az energiahatékonyság biztosítására lettek kialakítva. A hajtásokat az egy- és többeszközös konfigurációkat támogató szivattyúzási funkciókra tervezték. Beállíthatók úgy, hogy a hajtás hatékonyan vezérelhesse az összes nyers-, tiszta- és szennyvízkezelő eszközt.

ABB ACS STANDARD frekvenciaváltó

Általános célú frekvenciaváltók, amelyek számos ipari alkalmazáshoz megfelelnek. Ezek a hajtások használhatók szállítószalagok, kompresszorok, szivattyúk, ventilátorok, keverőberendezések, valamint számos más változó és állandó nyomatékú eszköz vezérlésére olyan iparágakban, mint az autóipar, az élelmiszeripar és italgyártás, a nyomdaipar, a mezőgazdaság, az anyagmozgatás, a gumi- és műanyagipar, valamint fafeldolgozó- és fűrészüzemek. Az ABB ACS frekvenciaváltók viszonylag könnyen üzembe helyezhetők, falra szerelhető és szekrénybe szerelhető változatok is elérhetők. Az ACS szoftverét úgy tervezték, hogy megfeleljen a legkülönfélébb alkalmazások követelményeinek is.

ABB ACH frekvenciaváltók

Az ABB által gyártott frekvenciaváltók, villanymotorok és PLC (Programmable Logic Controller, programozható logikai vezérlő) berendezések teljes körű klímakontrollt nyújtanak, a fűtő-, szellőztető-, légkondicionáló- és hűtő (HVACR) berendezések megbízható működtetésével.

Az ABB ACH frekvenciaváltók segítségével könnyen elérhetők a kitűzött biztonsági, megbízhatósági és energiahatékonysági célok.

Az adott szektortól függően – mint például regionális hőközpontok, adatközpontok, közlekedési alagutak, épületek vagy kereskedelmi hűtés –, az ABB frekvenciaváltók alkalmazásával az HVACR rendszerek sokkal többet tudnak szabályozni és biztosítani, mint csupán a hőmérséklet.

Néhány példa az ABB ACH frekvenciaváltók előnyeire:

 • A távhőhálózatokban 20-60%-os energiamegtakarítás érhető el, amely segít a pénzügyi és környezetvédelmi célok teljesítésében.
 • A közlekedési alagút szellőztető rendszerekben a friss levegő áramlási sebessége automatikusan beállítható a forgalmi terheléshez, míg a biztonsági evakuálási intézkedések tűz vagy vízbetörés esetén könnyen beprogramozhatók a frekvenciaváltók segítségével.
 • Az adatközpontokban az ABB energiahatékony motorjai és ultraalacsony harmonikus zavar értékkel rendelkező frekvenciaváltói támogatják a hűtési rendszereket az adatok biztonságának megőrzésében és az energiaköltségek csökkentésében, miközben fenntartják az áram megfelelő minőségét és kiküszöbölik az elektromos hálózat zavarait.
 • Az épületekben az ABB intelligens változtatható fordulatszámú hajtásai és motorjai nagy energiahatékonysággal működtetik a szivattyúkat, ventilátorokat és kompresszorokat még részleges terhelés mellett is, annak érdekében, hogy csökkentsék a fenntarthatóságot. Ez a lehető legalacsonyabb költségszintet biztosítja az ingatlan tulajdonos és üzemeltető számára, illetve a legnagyobb rugalmasságot és kényelmet az épületben tartkozkodók számára.
ABB ACH frekvenciaváltók illusztráció

ABB ACH frekvenciaváltó típusok

ACH480 frekvenciaváltó

ACH480 kompakt méretű HVAC frekvenciaváltók

Széles körű HVAC funkcionalitás, szekrénybe építhető kialakítás.

Kényelem. Magától értetődőnek tartjuk az épületekben, ahol élünk és dolgozunk. De a kényelemhez hatékony HVAC rendszerekre van szükség, amelyek szabályozzák a fűtést, a szellőzést és a légkondicionálást, hogy biztosítsák a belélegzett levegő tisztaságát és a kellemes hőmérsékletet. Emellett megfelelő minőségű levegőt kell bejuttatni az épületbe energia- és költséghatékony módon, valamint garantálni a biztonságos működést mind normál, mind a kiemelt fontosságú helyzetekben.

Az ABB ötven éve élen jár a HVAC rendszerek hajtásvezérléssel történő optimalizálása terén, hogy a kényelem természetes legyen. Az ACH480 sorozatú frekvenciaváltók minőséget, megbízhatóságot és energiamegtakarítást nyújtjanak egy kompakt eszközben. Használatuk egyszerű és működtetésük biztonságos. Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja a frekvenciaváltót és a fő feladataira koncentrál.

ACH480 frekvenciaváltó főbb műszaki jellemzők

 • Teljesítménytartomány: 0,75 – 22 kW.
 • Feszültségtartomány: 380 – 480 V.
 • Védettségi osztály: IP20.
 • Kialakítás: Szekrényre optimalizált. Egységes házmagasság és -mélység minden teljesítményméretben. DIN-sínre és csavarra szerelés, nulla oldaltávolság.
 • A HVAC specifikus funkciók alapfelszereltségként vannak beépítve.
 • A kommunikációs protokollok széles skáláját támogatja, mint például a Modbus, a BACnet és az I/O opciók.
 • Intuitív kezelőpanel, opcionális Bluetooth® képességgel.
 • Az ABB teljesen kompatibilis hajtásplatformján alapul.
ABB ACH frekvenciaváltó termékcsalád

Kérdése van az ABB ACH480 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Tanácsot vagy árajánlatot szeretne kérni?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ACH580 frekvenciaváltó

Kisfeszültségű frekvenciaváltók

ABB frekvenciaváltók HVAC területre

ACH580, 0.75 – 500 kW

HVAC rendszerek legfőbb elvárása a felhasználóbarát és megbízható üzemelés.

Az ABB fél évszázada vezető a HVAC rendszerek fejlesztésében. Az ACH580 frekvenciaváltó biztosítja a megbízható és energiahatékony vezérlést, valamint magyar nyelvű panelja garantálja a zökkenőmentes üzembe helyezést.

Élen a HVAC területen

Az ACH580 új alapokat határoz meg a felhasználóbarát kezelhetőség és üzembiztonság területén. Biztosítja a HVAC rendszerek megbízható és energiahatékony vezérlését bármilyen üzemi körülmények között. A beépített funkciók csökkentik a  helyszíni felprogramozás idejét, segítik a hibaelhárítást, a főbb paraméterek monitorozását.

Piaci igényekhez szabva

Az ACH580 fali típus mellett elérhető szekrényes kivitel, valamint ULH (ultra low harmonic) – alacsony felharmónikus tartalmat biztosító kialakítás. A széles termékcsalád lehetővé teszi, hogy az ACH580 bármilyen körülmények között egyszerűen illeszthető legyen a kívánt hálózatra. Az ACH580 ideális HVAC ventilátorok, szivattyúk, légkezelők szabályozására, kórházak, irodaépületek, alagutak, gyártócsarnokok, raktárak, bevásárlóközpontok légkezelésére.

Maximális felhasználhatóság

Minden ACH580 frekvenciaváltó a legfontosabb funkciókkal rendelkezik, ami könnyű kiválasztást, meglévő rendszerhez való illesztést, illetve felparaméterezést tesz lehetővé.

Továbbfejlesztett HVAC fukciók

Új beépített funkciók biztosítják a zökkenőmentes beüzemelést (beépített makrók és magyar nyelvű vezérlő panel). Az override (túlszabályozás) mód standard a frekvenciaváltóban, ami a HVAC rendszerek fontos elvárása. Beépített DC fojtó és EMC C2 (lakossági) szűrő biztosítja az EMC követelmények teljesítését.

ABB ACS580 frekvenciaváltó illusztráció

ACH580 ULH (ultra-low harmonic) hajtás verzió

Csökkenteni a harmónikus tartalmat

Harmónikusok a halózaton, mint a hálózat “szennyezése” vannak jelen és negatív hatásuk, befolyásolja a hálózaton lévő készülékek állapotát.

ACH580 HVAC ULH (ultra-low harmonic) hajtások teljesítik az alacsonyfelharmonikus tartalom ajánlásokat az IEEE 519 és G5/5 alapján. A speciális ULH hajtások alkalmazásával kiváló alacsony harmónikustartalom garantálható a hálózaton, mivel
az áram-harmónikusokat torzítatlan hálózaton 3% alatt biztosítja minden körülmények között.

Minden az egyben felépítés

HVAC területeken, ahol az alacsony harmónikus tartalom követelemény, ott tökéletesen alkamas az ACH580 ULH hajtás, mivel segítségével nem szükséges extra szűrő egységet kiépíteni a hálózaton. Egyszerű, kompakt, költséghatákony megoldás.

Biztonságos működés speciális körülmények és igénybevétel esetén

Alacsony felharmónikus tartalom garantálása mellett további előny, hogy az AFE (active front-end) egység képes megemelni a kimeneti feszültséget, biztosítva a stabil folyamatos működést gyenge hálozatok esetén. Ez a felépítés a hosszú  motorkábelekből származó feszültség csökkenés leküzdésére is alkamas.

Kérdése van az ABB ACH580 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Tanácsot vagy árajánlatot szeretne kérni?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACQ frekvenciaváltók

Mindig mozgásban. Sosem áll meg. A vízközmű szolgáltatók elsődleges elvárása egy a víz- és szennyvíz áramlását biztosító megbízható megoldás.

Az ACQ580 frekvenciaváltó család az ABB all-compatible hajtás sorozatának tagja. Ezt a robosztus kialakítású hajtást úgy tervezték, hogy biztosítsa a víz- és szennyvíz szivattyúk optimális működését alacsony áramfogyasztás mellett.

Az energiahatékony hajtás víz- és szennyvíz szivattyúkhoz

Egy szivattyú rendszerben akár több szivattyús alkalmazás redundanciájára, akár víz-, vagy szennyvíziparra tervezett beépített szivattyú funkciókra van szükség. Az ABB ACQ580 sorozatot ezen igényekre tervezték.

Egyszerűség az ujjai alatt

A vezérlőpanel egyértelmű, beállítási segéddel ellátott gyors menüje segíti Önt a frekvenciaváltó beállításainak gyors és hatékony elvégzésében.

Szivattyús alkalmazásokra kifejlesztve

A frekvenciaváltó vezérlőszoftvere kifejezetten viz- és szennyvíz szivattyúk optimális vezérlésére kifejlesztett funkciókat tartalmaz.

Fokozott energiahatékonyság

A fogyasztás optimalizáló funkció segítségével energiát takaríthat meg és az energiahatékonysági információ lehetővé teszi az üzemi fogyasztás figyelését és a emergia megtakarítás javítását. A hajtás megfelel az IE2 energia hatékonysági előírásainak.

Megbízható, beágyazott biztonság

A biztonságos nyomatékelvétel (STO) funkció alapfelszereltség. Az ATEX minősített CPTC-02 termisztor modul fokozott biztonságot nyújt és egyszerűen telepíthető.

Távfelügyeleti megoldások

Normál web böngészőn keresztül elérhető távfelügyelet segítségéve a rutin kiszállások számának csökkentésével a költségek is csökkenthetők.

ABB ACQ580 frekvenciaváltó illusztráció

ABB ACQ frekvenciaváltó típusok

ACQ580 frekvenciaváltó

Az ACQ580 frekvenciaváltó főbb jellemzői

Az ACQ580 víz- és szennyvíz alkalmazásokhoz kifejlesztett hajtás az ABB allcompatible hajtás sorozatához tartozik. A hajtások teljes élettartamuk alatt biztosítják a víz- és szennyvíz áramlását a szivattyú rendszerekben. Az ACQ580 egyszerűen beüzemelhető és üzemeltethető. A beépített szivattyú funkciókkal a hajtás biztosítja a szivattyú rendszer optimális üzemét, a villamosenergia fogyasztás csökkentése mellett. Ezt a hajtástípust víz- és szennyvízkezelő üzemekben, szivattyútelepeken, sótalanító üzemekben, ipari vízmű telepeken és öntöző rendszerekben történő alkalmazáshoz javasoljuk. Az ACQ580 hajtás alkalmazható keringető szivattyúkhoz, átemelő szivattyúkhoz, adagoló szivattyúkhoz, iszapszivattyúkhoz, búvárszivattyúkhoz, valamint kompresszorokhoz, befúvókhoz, dekanterekhez, keverőkhöz és ventilátorokhoz.

Gyakorlatilag bármilyen motort képes vezérelni

A hajtás képes szinte bármilyen motort vezérelni az aszinkron- és permanens mágneses motoroktól a szinkron reluktancia motorokig.

Számítógépes segédeszköz

Drive composer szoftverrel elvégezhető a hajtás beüzemelése, beállításainak módosítása, jelek és jelzések figyelése és a hajtás finomhangolása. A számítógép egy szabvány USB kábellel csatlakoztatható a frekvenciaváltóhoz.

Robosztus kialakítás beépített funkcionális elemekkel

Az akár IP55 védettség, a beépített EMC szűrő, fojtó, Modbus RTU terepi busz illesztő és STO funkció egyszerűvé teszi egy adott folyamathoz a hajtás kiválasztását, telepítését és kezelését.

Megbízható kommunikáció

A beépített Modbus RTU és az opcionálisan telepíthető terepi busz illesztők széles választéka lehetővé teszi a hajtás csatlakoztatását az összes meghatározó folyamatirányító rendszerhez.

Bemenet és kimenet bővítő modulok

Az alapfelszereltségen túl a hajtás be- és kimeneteinek száma bővíthető a kijelölt csatlakozóhoz illeszthető bővítő modulokkal.

Ultra alacsony felharmonikus (ULH) megoldások a hálózat védelméért

Az ultra alacsony felharmonikus kibocsátású ACQ580 hajtásokat a felharmonikus torzítás hatásának mininmalizálására tervezték. Egy ilyen hajtás nem rontja a helyi villamos hálózat feszültségminőségét. Végeredményként a helyi villamos hálózati elemeknél kisebb hőveszteség és nemkívánt zavar jelentkezik.

ABB ACQ580 frekvenciaváltó

Kérdése van az ABB ACQ580 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Tanácsot vagy árajánlatot szeretne kérni?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS frekvenciaváltók

Általános célú hajtás termékcsalád

Egyszerű és gyors beszerzés. Könnyű használat. Folyamatoptimalizálás.

Vegye kézbe át az irányítást és növelje energiamegtakarítást. Használja ki a plug and play motorvezérlés kényelmét, külön eszközök és beállítások nélkül. Ha egy egyszerű és intelligens megoldást keres, az általános célú frekvenciaváltók optimális választást jelentenek. Az ABB ACS frekvenciaváltó termékcsalád világszerte elismert megbízhatósága és kapcsolódó szolgáltatásaink minden igényt lefednek.

Az egymással teljesen kompatibilis, általános célú frekvenciaváltókat különböző alkalmazások vezérlésére tervezték, mint például keverőgépek, szállítószalagok, kompresszorok, ventilátorok, szivattyúk, centrifugák, valamint folyamatszabályozást olyan iparágakban, mint az anyagmozgatás, az élelmiszer- és italgyártás, a vegyipar, a gumi és a műanyagipar, textilipar és nyomdák. A frekvenciaváltókat könnyű kiválasztani, telepíteni, konfigurálni és használatba venni, amivel jelentős időt és költséget lehet megtakarítani.

Az általános célú ABB ACS frekvenciaváltók alapvető jellemzői:

 • A frekvenciaváltók az összes alapvető beépített funkciót tartalmazzák, leegyszerűsítve a frekvenciaváltó kiválasztását, telepítését és használatát.
 • Intuitív felhasználói felületek a hajtás gyors beállításához és üzembe helyezéséhez.
 • Beépített energiahatékonysági funkciók, amelyek segítenek az villamos áram megtakarításában és kezelésében.
 • Gyorsan, cégünktől raktárról beszerezhető termékek.
ABB ACS frekvenciaváltók illusztráció

ABB ACS frekvenciaváltó típusok

ACS150 frekvenciaváltó

Az ACS150 frekvenciaváltó főbb adatai

 • Teljesítménytartomány: 0,37 – 4 kW / 0,5 – 5 LE
 • IP20 burkolat
 • Skaláris szabályozás
 • Integrált felhasználói felület és potenciométer
 • Beépített fékchopper
 • Beépített EMC szűrő egy 2. környezethez

Az ACS150 frekvenciaváltó letölthető dokumentumai

Műszaki katalógus

Technical catalogue

User manual

Kérdése van az ABB ACS150 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS150 frekvenciaváltó

ACS310 frekvenciaváltó

Az ACS310 frekvenciaváltó főbb adatai

 • Teljesítménytartomány: 0,37 – 11 kW / 0,5 – 15 LE 200V
 • Teljesítménytartomány: 0,37 – 22 kW / 0,5 – 30 LE 400V
 • IP20 burkolat (UL nyitott típus)
 • Opcionális NEMA 1 készlet
 • Beépített szivattyú és ventilátor funkciók
 • Beágyazott Modbus EIA-485 interfész
 • Beépített C3 EMC szűrő

Kérdése van az ABB ACS310 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS310 frekvenciaváltó

ACS355 frekvenciaváltó

Az ACS355 frekvenciaváltó főbb adatai

Költséghatékony, sokoldalú termék, amely kategóriájában a legjobb csatlakozási lehetőséget kínálja. Széles körben alkalmazható az anyagmozgatás, az élelmiszer- és italiparban, valamint a gumi, műanyag és fa feldolgozása során.

Telepítése és üzembe helyezése egyszerűen és gyorsan végezhető, amivel jelentős mennyiségű munkaidő takarítható meg.

 • 0,37 -22 kW / 0,5 – 30 LE
 • A szekrényes telepítésekhez optimalizált kialakítás helyet és telepítési időt takarít meg.
 • A fieldbus-adapterek széles választéka rugalmas csatlakozást tesz lehetővé.
 • Aszinkron motorok és állandó mágneses motorok működtetésére is egyaránt alkalmas vektorvezérlés.
 • Egyszerű és vizuális szekvenciális programozás független és megismételhető műveletsorozatok létrehozásához.
 • Előre meghatározott alkalmazásmakrók a gyors alapbeállításhoz.
 • Az IP20 termékcsalád egységes magassága és mélysége leegyszerűsíti a huzalozást a szekrényes telepítéseknél.

 

Kérdése van az ABB ACS355 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS355 frekvenciaváltó

ACS380 frekvenciaváltó

Az ACS380 frekvenciaváltó főbb adatai

Az ACS380 termékcsalád üzembiztos működésének és könnyű integrálhatóságának köszönhetően ideális gépipari alkamazások vezérlésére.

Üzembiztos működés

Ideális gépipari alkalmazások hajtására, köszönhetően kiváló motorvezérlő programjának, tartós igénybevételre tervezett dizájnjának. Könnyen illeszthető az összes ipari automatizálási rendszerhez. Főbb alkalmazási területek: szállítószalagok,
extrúderek, daruk, textilipari gépek.

Könnyű integrálhatóság

Az ACS380-as hajtás alapkivitele számos beépíttett funkcióval rendelkezik. Az elérhető kiegészítők lehetővé teszik a hajtás optimalizálását terepi busz kommunikációra, kívánt I/O kiosztásra, EMC követelményekre. Integrált safety elemek révén a
hajtás része lehet akár gépipari alkalmazás biztonsági egységének. A frekvenciaváltó felhasználóbarát kezelőfelületével könnyen illeszthető a végfelhasználó rendszeréhez.

Hosszú életartamra tervezve

Tervezési jellemzők: lakkozott áramköri kártyák, minimalizált légáram a vezérlőkártyákon keresztül, 50°C üzemelési hőmérséklet leértékelés nélkül. Gyártás során minden egyes ACS380 teljes terheléssel van tesztelve, garantálva a maximális üzembiztonságot, és hosszú élettartamot.

Főbb műszaki jellemzők

Feszültség és teljesítmény tartomány:
1-fázis, 200 – 240 V, +10%/-15%
0.25 – 2.2 kW (1/3- 3 HP)
3-fázis, 380 – 480 V, +10%/-15%
0.25 – 22 kW (1/2 – 30 HP)
Beépített fékcsopper és közös DC kapcsolat a belső töltőkörrel

Frekvencia: 50/60 Hz ±5%

IP védelem: IP20 standard (opcionális UL type 1 készlet)

Környezeti határértékek: -10 – +50 °C (14 – 122 °F) leértékelés nélkül,
+60 °C -ig (140 °F) leértékeléssel (kivéve R0 vázméret)

Kérdése van az ABB ACS380 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS380 frekvenciaváltó

ACS480 frekvenciaváltó

Az ACS480 frekvenciaváltó főbb adatai

Könnyű, átlátható kezelhetőség és megbízható működés jellemzi az ACS480 frekvenciaváltót, amely egyszerű alkalmazásokra lett kifejlesztve.

Egy hajtás több alkalmazásra

A frekvenciaváltó rendelkezik az összes lényeges funkcióval könnyűipari alkalmazásokhoz. Az ACS480 elsősorban szivattyúk, ventilátorok és más sebességalapú alkalmazások szabályozásra ideálisak.

Minőség és megbízhatóság

Az ABB ACS480 frekvenciaváltó azok számára került kifejlesztésre, akik az üzembiztos működést, illetve a robusztus kivitelezést tartják elsődlegesnek. A lakkozott áramköri kártyák, illetve az 50 °C környezeti hőmérsékletig tartó működési tartomány (leértékelés nélkül), biztosítják az üzembiztos működést, elsődlegesen szekrénybe építve. Minden hajtás a gyártás során maximális hőmérsékleten és névleges teljesítményen kerül ellenőrzésre.

Könnyebb kezelhetőség, mint valaha

AZ ACS480 hajtás rendelkezik az összes lényeges beépített funkcióval amik megkönnyítik, illetve lerövidítik a beüzemelés idejét. Az assistant vezérlőpanel 13 beépített nyelvvel rendelkezik (magyar nyelven is) és akár Bluetooth vezérlő panellel is rendelhető, lehetőséget adva a vezeték nélküli beüzemelésre. Beépített makrók és külön súgó segít a zökkenőmentes felprogramozás során.

Gyors elérhetőség

AZ ACS480 hajtás gyorsan elérhető raktárunkból.

Főbb műszaki jellemzők

 • Feszültség és teljesítmény tartomány: 3-fázis, 380 – 480 V, +10%/-15%; 0.75 – 22 kW
 • Frekvencia: 48 – 63 Hz
 • IP védelem: IP20
 • Környezeti határértékek: -10 to +50 °C leértékelés nélkül; +50 to +60 °C leértékeléssel

Kérdése van az ABB ACS480 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS480 frekvenciaváltó

ACS550 frekvenciaváltó

Az ACS550 frekvenciaváltó főbb adatai

Az ABB ACS550 általános célú frekvenciaváltó az összes elérhető energiamegtakarítási lehetőséget biztosítja. Ha egyszerűségre és intelligenciára van szüksége egyetlen önálló megoldásban, az ACS550 a lehetőségek széles skáláját kínálja. Ideális változó és állandó nyomatékú alkalmazásokhoz, péládul szivattyúkhoz, ventilátorokhoz, szállítószalagokhoz és keverőgépekhez. Élvezze a plug and play kényelmet a kezdetektől fogva. Nincs szükség testreszabásra vagy speciális terméktervezésre. Könnyen nyomon követheti az energiamegtakarítást a beépített számlálók segítségével, amelyek kilowattórában, szén-dioxid-kibocsátásban vagy pénzösszegben jelzik az annak értékét.

Főbb műszaki jellemzők

 • 0,75 – 355 kW / 1-500 LE.
 • Vektoros vezérlés.
 • Beépített EMC szűrő és Modbus terepi busz interfész
 • Lengő fojtó a harmonikus zavar nagyfokú csökkentéshez.
 • Bevonatos lapok az extrém környezetekhez.

 

Kérdése van az ABB ACS550 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS550 frekvenciaváltó

ACS580 frekvenciaváltó

Az ACS580 frekvenciaváltó főbb adatai

Az ABB ACS580, általános rendeltetésű hajtást könnyű üzembe helyezés és energiahatékonyság jellemzi a változtatható fordulatszámú alkalmazások széles körében.

Új generációs, univerzális kompatibilitású, falra szerelhető és szekrénybe épített inverter, amely leegyszerűsíti folyamatait és könnyed hatékonysággal vezérli motorjait. Az alkalmazások széles körének vezérlésére alkalmas számos iparágban, célirányos konfigurálás vagy üzembe helyezés mellett. Az alapfelszerelésként beépített alapvető funkciók leegyszerűsítik a hajtás kiválasztását, és szükségtelenné tesznek minden más hardvert.

Az ABB univerzális kompatibilitású hajtás termékkör részeként, a kialakítás nem csak műszakilag kompatibilis hajtást kínál, hanem egy minden szempontból összeférhető megoldást emberei, tevékenysége, és az esetleges környezeti céljai tekintetében. Az ACS580 a csatlakoztatás után azonnal készen áll szivattyúk, ventilátorok, szállítószalagok, mixerek és számos más változtatható vagy állandó nyomatékú alkalmazás vezérlésére.

Főbb jellemzők

 • Egyszerű kiválasztás, telepítés és használat.
 • Az összes alapvető funkció egyetlen hajtásba integrálva.
 • Gyors üzembe helyezés, könnyen értelmezhető beállító menüvel és segédfunkciókkal.
 • Optimális energiafelhasználás energiahatékony funkciókkal.
 • Bármilyen automatizálási rendszerbe beilleszthető vagy önállóan használható.
 • Az ABB univerzális kompatibilitású hajtás termékkörének tagja.
 • Széles körű elérhetőség és támogatás.

Kérdése van az ABB ACS580 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS580 frekvenciaváltó

ACS880 frekvenciaváltó

Az ACS880 frekvenciaváltó főbb adatai

Az ABB ACS880 egyszerű hajtások falra vagy szekrénybe szerelhető készülékek. Ezen hajtások nagyfokú rugalmasságuknak és kialakításuknak köszönhetően a legbonyolultabb, illetve nagy precizitást igénylő alkalmazásoknál is tökéletesen használhatók, mint például az extruderek, szivattyúk, ventilátorok, őrlők, daruk. Az ACS880 sorozat a teljesen kompatibilis hajtás architektúrára épül. Ezzel biztosítva iparágtól és alkalmazástól függetlenül a rugalmasságot és az egyszerű használatot.

Az ABB ACS880 termékcsalád főbb jellemzői:

 • Új intuitív vezérlőpanel és szoftver.
 • Továbbfejlesztett közvetlen nyomatékszabályozás (DTC) a precíz nyitott és zárt hurkú vezérléshez.
 • Beépített biztonsági funkciók az egyszerűbb konfiguráláshoz.
 • Kommunikáció a főbb automatizálási hálózatokkal.
 • Cserélhető memóriaegység a gyors üzembe helyezéshez és cseréhez.
 • Energia optimalizálás és hatékonysági információ a monitorozáshoz és energia megtakarításhoz.

 

Kérdése van az ABB ACS880 frekvenciaváltókkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel most!

ABB ACS880 frekvenciaváltó

Elérhetőségeink

Telefonszám

Székhely

2081 Piliscsaba,
Juhar fasor 2.

Telephely

2518 Leányvár,
Ipar utca 3.

Facebook